Dispositivos y accesorios
Boerewors
Prep. 30min
Total 40min
1702 g
Ingredientes
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
whole cloves½ tsp
-
white vinegar100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
beef chuck steak skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm - see Tips)200 g
-
sausage casings (see Tips)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1702 g
Sodio
6860 mg
Proteína
321.9 g
Calorías
15918.4 kJ /
3804.6 kcal
Grasa
271.4 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
95.4 g
Carbohidratos
8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Spiralized tortilla
Ninguna valoración
Molten chocolate cake
45min
Koeksisters
3h 5min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Mealie bread
55min
Jam and coconut tarts
1h 10min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Koeksisters
1h
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min