Dispositivos y accesorios
Brioche buns with cheese
Prep. 20min
Total 2h 30min
14 piece
Ingredientes
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
184.5 mg
Proteína
9.3 g
Calorías
1314.9 kJ /
313.1 kcal
Grasa
12.3 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
7.4 g
Carbohidratos
41.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Polish cuisine: Desserts
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Potato Buns
3 h
Baguette
3 h 45 min
Choux pastry
1 h
Artisan potato bread
2 h 5 min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 h 10 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 h 25 min
Raspberry cloud
12 h 5 min
Yoyo slice
2 h 30 min
Polish doughnuts
2 h 30 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 h 10 min
Polish crêpes
3 h 35 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 h 45 min