Dispositivos y accesorios
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Prep. 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
2 tsp Chicken stock paste, with 200 g water (see Tip)chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
287.8 mg
Proteína
15.8 g
Calorías
1852.3 kJ /
442.7 kcal
Grasa
24 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
13.4 g
Carbohidratos
40.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chef favourites (part 2)
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Salsa verde
5min
Portuguese bread
3h 30min
Banana and raspberry soft serve
5min
Leek and Potato Soup
40min
Risotto bolognese
45min
Garlic and sage mash
30min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Alcohol-free Berry Mojito
Ninguna valoración
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Homemade toasted muesli
30min
Easy banana muffins
30min