Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Proteína
- 14.4 g
- Carbohidratos
- 37.2 g
- Grasa
- 17 g
- Grasas saturadas
- 8.1 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 508.6 mg
Recetas alternativas
Indonesian yellow spice paste
40 λεπτ.
Habanero Salsa
10 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Neapolitan pizza
1h 30min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 godz. 40 min
Festive lobster pâté
4 Std. 45 Min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Carrot and swede mash
25 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min