Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)

Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)

Ninguna valoración
Prep. 5min
Total 10min
4 portions

Ingredientes

Spiralized vegetables
  • Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
  • daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    ½
  • carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
  • zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
Sesame miso dressing
  • sesame seeds
    60 g
  • caster sugar
    40 g
  • miso paste
    50 g
  • soy sauce
    40 g
  • sesame oil
    40 g
  • grapeseed oil
    35 g
  • rice wine vinegar
    50 g
  • smoked salmon
    150 g
  • cherry tomatoes cut into half
    120 g
  • fresh chives finely chopped
    10 sprigs
  • dried chilli flakes Korean (optional)
    ¼ tsp
  • nori sheets Korean and toasted, torn into pieces
    3

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 406.9 kcal / 1702.4 kJ
Proteína 13.7 g
Grasa 28.9 g
Carbohidratos 26.2 g
Fibra 5 g
Grasas saturadas 3.8 g
Sodio 1297.7 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...