Dispositivos y accesorios
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Prep. 25min
Total 1h 50min
2 portions
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3499.7 mg
Proteína
88.7 g
Calorías
6003.5 kJ /
1429.5 kcal
Grasa
85.6 g
Fibra
9.4 g
Grasas saturadas
46.6 g
Carbohidratos
75.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Ricotta
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Colourful quinoa salad
40min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Cauliflower mash
25min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Cauliflower flammkuchen
1h