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Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
- 21 oz red bell peppers, roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 1 oz tahini
- 1 tbsp ground smoked paprika
- 14 oz chicken breast fillet, cut into 8 pieces
- 28 oz water
- 2 tsp vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 7 oz white quinoa, rinsed and drained
- 9 oz pattypan squash, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- ground black pepper, to season, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby romaine lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated
- 2 tbsp almonds, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2062.5 kJ / 492.5 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 42 g
- Grasa
- 16.8 g
- Grasas saturadas
- 2.3 g
- Fibra
- 12.8 g
- Sodio
- 63.8 mg