Dispositivos y accesorios
Fish and Zucchini
Prep. 10min
Total 35min
1 portion
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fish fillet (approx. 5-7oz)1
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste, divided2 - 3 pinches
-
zucchini thinly sliced (⅛ in.)6 - 8 slices
-
lemon thinly sliced2 - 3 slices
-
pine nuts1 tbsp
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3052.9 mg
Proteína
40.7 g
Calorías
2442.2 kJ /
583.7 kcal
Grasa
23 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
3.6 g
Carbohidratos
55.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for One
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min