Versiones compatibles
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 3 - 3 ½ oz onions, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 - 2 carrots, medium
- 1 zucchini, large
- 14 oz water, plus extra for soup
- 2 level tsp salt
- 16 oz mixed vegetables (e.g. potato, zucchini, carrots, leek), cut into pieces
-
16
oz chicken breast fillets, cut into strips (2 in. x ¾ in.)
o bien 16 oz turkey breast fillets, skinless, cut into strips (2 in. x ¾ in.) -
½
oz unsalted butter
o bien 1 tbsp cream
Sauce
-
2
oz crème fraîche
o bien 2 oz cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1269 kJ / 304 kcal
- Proteína
- 31 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 13 g
- Fibra
- 4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Berry Dream
10min
Fruit Ice Cream
5 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Potato Pancakes
45 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Vegetable Soup
35min
Spiralized Candied Yams
1 Std.
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min