Dispositivos y accesorios
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Prep. 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
1 ½ oz dried porcini mushrooms, slicedfresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water43 oz
-
tagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
751.1 mg
Proteína
11.6 g
Calorías
1750.8 kJ /
418.5 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
2.4 g
Carbohidratos
58.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Apple Cake
1h
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Baked Spinach and Eggs
35min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Spaghetti Carbonara
40min
Apple Tart
1h
Mushroom Risotto
30min
Beef Stroganoff
1h
Creamy Mushroom Soup
25min
Cauliflower Gratin
55min