Dispositivos y accesorios
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pork tenderloin sliced (½ in.)16 oz
-
button mushrooms sliced3 ½ oz
-
2 ½ oz Madeira winedry vermouth2 ½ oz
-
whole milk3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
whole grain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
1 heaping tsp homemade chicken stock pastechicken stock cube1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
2 tbsp creamcrème fraîche2 tbsp
-
corn starch1 heaping tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
28 g
Calorías
946 kJ /
226 kcal
Grasa
7 g
Fibra
0.8 g
Carbohidratos
8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Greek Style Pork Stew
50min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min