Dispositivos y accesorios
Baked Spinach and Eggs
Prep. 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
frozen spinach leaves defrosted20 oz
-
hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
milk17 oz
-
unsalted butter1 oz
-
ground nutmeg to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 tsp
-
large eggs6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
655.2 mg
Proteína
17 g
Calorías
1383.9 kJ /
330.8 kcal
Grasa
23.6 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
9.1 g
Carbohidratos
13.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Lentil Moussaka
2h 20min
Asparagus Cream Soup
25min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Apple Tart
1h
Apple Cake
1h
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cauliflower Gratin
55min