Dispositivos y accesorios
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Prep. 10min
Total 20min
730 g
Ingredientes
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 730 g
Sodio
5748.6 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Grasa
0.7 g
Fibra
8.9 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
74.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Skirt Steak Spiralized Salad
35 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Wakame Butter
5 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Shrimp Aguachile
15 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Pickled vegetables
745 godz.
Kewpie mayonnaise
10 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.