Dispositivos y accesorios
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
629.9 mg
Proteína
18.6 g
Calorías
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Grasa
32.4 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
11.5 g
Carbohidratos
10.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize your life (using modes)
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Risotto bolognese
45min
VEGEMITE® pasta
30min
Browned lamb mince
20min
Gluten free focaccia bread
1h
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min
Toasted muesli
1h 40min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Homemade toasted muesli
30min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min