Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mexican slaw
- 300 g red cabbage, core removed, cut into wedges to fit feeder tube
- ½ fennel bulb, cut into quarters to fit feeder tube
- 1 green apple, unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube
Jalapeño dressing
- 40 g pickled jalapeño chillies
- 2 spring onions/green onions, trimmed and cut into pieces
- 120 g sour cream
- 5 drops Tabasco® sauce
- ¼ tsp sweet smoked paprika
- ¼ tsp sea salt
- fresh chives, chopped, to garnish
- freshly squeezed lime juice, to drizzle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 482.6 kJ / 115.4 kcal
- Proteína
- 2.2 g
- Carbohidratos
- 14.3 g
- Grasa
- 6.3 g
- Grasas saturadas
- 3.5 g
- Fibra
- 3.7 g
- Sodio
- 326.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1óra
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Pickled Onions (TM6)
30min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1óra
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Easy citrus pie
1óra
Warm satay bowl
1óra 10p
Best ever carrot cake
1h 35min