Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt, plus an extra 2 pinches
- 150 g black rice, well rinsed and drained
- 4 - 5 corn cobs, kernels removed (approx. 500 g)
- 1 jalapeño chilli, trimmed
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to serve
- 3 spring onions/green onions, trimmed and cut into pieces
- 50 g mayonnaise (see Tip)
- 50 g sour cream
- 1 lime, zest and juice
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g feta cheese, crumbled
- 1 fresh long red chilli, trimmed, sliced to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1156.6 kJ / 276.4 kcal
- Proteína
- 6.8 g
- Carbohidratos
- 38 g
- Grasa
- 12.6 g
- Grasas saturadas
- 3.8 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 521.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Spicy pineapple vinaigrette
Ninguna valoración
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Herby potato salad with crisp topping
50min