![Pancetta-wrapped apricot stuffing roll Pancetta-wrapped apricot stuffing roll](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/576EBCAB-0489-4409-908F-F4DE8AB40F08/Derivates/0ABD6472-C391-4844-B69B-3538FE309A77.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 26 slices pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed
- 250 g day old bread, torn into pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley (approx. 15 g), leaves only
- 3 fresh sage leaves
- 2 brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g butter
- 12 dried apricots (approx. 70 g), cut into pieces
- 50 g dried cranberries
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp ground allspice
- 2 eggs
- 1 tbsp apricot jam
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1110 kJ / 264 kcal
- Proteína
- 14 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 14 g
- Grasas saturadas
- 6.9 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sodio
- 1148.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Beer and chilli peanut clusters
1小时 25 分钟
Orange and passionfruit Eton mess
2 godz. 50 min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20 min
Beef tapenade crostini
1h 40 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min