Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Proteína
- 17.1 g
- Carbohidratos
- 38.1 g
- Grasa
- 28.5 g
- Grasas saturadas
- 16.9 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 258.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Zucchini slice
45min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Gluten free lamingtons
1h 30min