Dispositivos y accesorios
Mushroom Stroganoff
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh mushrooms sliced (5 mm)600 g
-
tomato purée20 g
-
white wine40 g
-
liquid vegetable stock80 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
double cream100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.4 g
Calorías
910 kJ /
218 kcal
Grasa
19.3 g
Carbohidratos
6.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min