Versiones compatibles
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
o bien mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
o bien sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1054 kJ / 252 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 16 g
- Grasa
- 10.7 g
Recetas alternativas
Blueberry Yoghurt
13h
Assorted Chocolate Truffles
2 Std. 50 Min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Ham and Mustard Toasts
3u.
Rudolph's Mocktail
30min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1u.
Sticky Toffee Puddings
1u.
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min