Dispositivos y accesorios
Crab Cakes
Prep. 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingredientes
-
bread torn in pieces150 g
-
shallots halved30 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)30 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 5 g)5 sprigs
-
red pepper cut in pieces (5 mm)60 g
-
mayonnaise2 Tbsp
-
large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning® (see tip)1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
crab meat450 - 500 g
-
vegetable oil for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
22 g
Calorías
701 kJ /
238 kcal
Grasa
10 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
American Taste of Home
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2hod.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30min.
Fire and Ice Coleslaw
4hod. 15min.
Béarnaise Sauce
15min.
Coleslaw
10min.
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1hod. 35min.
Beurre Blanc
20min.
Aïoli
5min.
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2hod. 30min.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3hod. 35min.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1hod.
Salmon Tartare
25min.