Dispositivos y accesorios
Chick Pea Curry
Prep. 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
250 g dried chickpeas, soaked overnight then cooked (see tip)tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
garlic cloves4
-
onions quartered350 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste50 - 60 g
-
olive oil50 g
-
cumin seeds1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
amchoor (dried green mango powder)1 Tbsp
-
garam masala1 tsp
-
tomatoes, choppedtinned chopped tomatoes800 g
-
fine sea salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12.5 g
Calorías
1436 kJ /
343 kcal
Grasa
16.9 g
Carbohidratos
35.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Green Eats
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Coconut Dhal
20min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Potato Curry
12h 50min
Potato Curry (Ala Hodi)
40min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegetable Biryani
50min
Chana Masala
45min
Sweet Potato Curry
30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min