Dispositivos y accesorios
Nyonya Spice Paste
Prep. 5min
Total 15min
2 jars
Ingredientes
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (opcional) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
3052 mg
Proteína
11 g
Calorías
3899 kJ /
932 kcal
Grasa
77 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
58 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Sambal chilli
35min
Nyonya Spice Paste
15min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Homemade Pandan Kaya
55min