Dispositivos y accesorios
Lemon Garlic Salmon
Prep. 10min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and thinly sliced into rounds1 in.
-
fresh parsley, leaves only½ bunch
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
honey1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh salmon fillets (4 fillets, approx. 5 oz ea.)20 oz
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1675.5 mg
Proteína
33.5 g
Calorías
1984.5 kJ /
474.3 kcal
Grasa
36.1 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
5.9 g
Carbohidratos
5.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Beef Stroganoff
40min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Shrimp and Potato Boil
40min
Fish and Zucchini
35min