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Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Baked fish
- 6 - 8 firm white fish fillets e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
- 1 tsp fine sea salt plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 3 ½ oz fresh baby spinach
-
14
oz fresh raw shrimp, peeled, deveined
o bien 14 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded - 12 oz light whipping cream
- 7 oz goat cheese in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red deseeded, julienned
- 35 oz water to clean
Rice
- 14 oz white basmati rice
- 1 tsp fine sea salt to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper to taste
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 889 kcal / 3720 kJ
- Proteína
- 53 g
- Grasa
- 48 g
- Carbohidratos
- 60 g
- Fibra
- 2 g
- Grasas saturadas
- 24 g
- Sodio
- 1105 mg