Dispositivos y accesorios
Sticky pork belly with jasmine rice
Prep. 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
jasmine rice rinsed and drained300 g
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
water650 g
-
brown sugar80 g
-
piece fresh ginger3 cm
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions cut into pieces (2 cm), 1 x thinly sliced to garnish7
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
oyster sauce20 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
boneless pork belly rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)800 g
-
sea salt½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
sesame seeds to garnish2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1139.2 mg
Proteína
26.5 g
Calorías
6067 kJ /
1450.1 kcal
Grasa
108.6 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
39.1 g
Carbohidratos
86.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Ginger Pork
25 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 h 40 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 h 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creole jambalaya
1 h
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min