Dispositivos y accesorios
Tandoori chicken
Prep. 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Tandoori paste
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
cardamom pod (black)6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste120 g
-
garlic paste (see Tips)120 g
-
ginger paste (see Tips)80 g
-
olive oil plus extra for preserving200 g
Tandoori chicken
-
water for soaking
-
oil for greasing
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)800 g
-
lemon juice only½
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
natural yoghurt200 g
-
ghee (see Tips)30 g
-
fresh mint leaves for garnishing
-
lemon wedges, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
688.3 mg
Proteína
26.9 g
Calorías
1515.7 kJ /
360.8 kcal
Grasa
23.4 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
7.7 g
Carbohidratos
10.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of India
98 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Tandoori paste
5min
Madras curry powder
15min
Pilau rice
30min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Rogan josh
1h 35min
Bhuna gosht
1h 20min