Classic beef burgers (MEATER+®)

Classic beef burgers (MEATER+®)

4.4 38 valoraciones
Prep. 25min
Total 1h
6 portions

Ingredientes

  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • extra virgin olive oil plus extra for brushing
    20 g
  • beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
    1000 g
  • breadcrumbs (see Tips)
    40 g
  • egg yolks
    2
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
    6

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 518.5 kcal / 2177.7 kJ
Proteína 45.5 g
Grasa 19.1 g
Carbohidratos 39.8 g
Fibra 3.2 g
Grasas saturadas 5 g
Sodio 934.6 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...