Classic beef burgers (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Classic beef burgers (MEATER+®)

4.5 (37 valoraciones )

Ingredientes

  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
  • 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 40 g breadcrumbs (see Tips)
  • 2 egg yolks
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp salt
  • 3 pinches ground black pepper
  • 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2177.7 kJ / 518.5 kcal
Proteína
45.5 g
Carbohidratos
39.8 g
Grasa
19.1 g
Grasas saturadas
5 g
Fibra
3.2 g
Sodio
934.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas