
Dispositivos y accesorios
Classic beef burgers (MEATER+®)
Prep. 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
518.5 kcal /
2177.7 kJ
Proteína
45.5 g
Grasa
19.1 g
Carbohidratos
39.8 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
5 g
Sodio
934.6 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

MEATER+®
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda