Dispositivos y accesorios
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Prep. 10h
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1457 mg
Proteína
11.1 g
Calorías
2403 kJ /
572.2 kcal
Grasa
41.5 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
12.1 g
Carbohidratos
38 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Creamy miso mushroom udon
45min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Risotto pomodori with burrata
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min