Dispositivos y accesorios
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Prep. 10h
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1457 mg
Proteína
11.1 g
Calorías
2403 kJ /
572.2 kcal
Grasa
41.5 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
12.1 g
Carbohidratos
38 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Risotto pomodori with burrata
30min
Walnut and spinach pesto
5min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
"Moussaka" bowl
45min
Sweet potato lentil pie
50min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Creamy miso mushroom udon
45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Super green pasta (Darren Robertson)
30min