Dispositivos y accesorios
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Prep. 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1256.3 mg
Proteína
17.5 g
Calorías
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Grasa
16.2 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
7.1 g
Carbohidratos
42.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Creole jambalaya
1h
Quick and easy pork noodles
20min
Chilli with rice
50min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Macaroni carbonara
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min