Dispositivos y accesorios
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Prep. 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1256.3 mg
Proteína
17.5 g
Calorías
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Grasa
16.2 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
7.1 g
Carbohidratos
42.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
"Moussaka" bowl
45min
French onion pasta
45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Baked chicken pizzaiola
55min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Sweet and sour chicken with rice
45min
Macaroni carbonara
30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min