Dispositivos y accesorios
Espresso "baked" beans
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion90 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
jalapeño chilli deseeded if preferred½ - 1
-
butter30 g
-
shortcut bacon rashers or smoked bacon, cut into pieces (1-2 cm)160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water100 g
-
brewed espresso coffee (approx. 3 shots)100 g
-
brown sugar to taste30 g
-
molasses40 g
-
tomato paste40 g
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
canned cannellini beans (2 cans), rinsed and drained800 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
661.9 mg
Proteína
14.5 g
Calorías
1039 kJ /
247 kcal
Grasa
8.2 g
Fibra
8.5 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Breakfast and brunch
54 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Zucchini slice
45min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Curried cauliflower salad
40min
Roasted carrot dip
1h
Broccoli salad
10min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Pulse and pumpkin curry
30min
CADA (4 ingredient muesli)
10min