Dispositivos y accesorios
Maple-glazed Carrots
Prep. 5min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
carrots peeled, cut in batons (7 cm long)600 g
-
olive oil40 g
-
maple syrup60 g
-
wholegrain mustard4 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
495.2 mg
Proteína
1 g
Calorías
658.3 kJ /
157.4 kcal
Grasa
9.2 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
18.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant-based Around the World
15 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Surimi Stick Salad
15 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min