Dispositivos y accesorios
Roasted Chicken with Vegetables
Prep. 15min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus 1 tbsp to grease and 1 tsp to drizzle30 g
-
salt divided2 tsp
-
herbs de Provence, dried divided3 tbsp
-
lemon juice15 g
-
chicken cleaned (approx. 1.5kg-2 kg/3.5-4.5 lbs)1
-
water395 g
-
cider100 g
-
potato, waxy skin on, cleaned, sliced (1.5cm/½ in.)340 g
-
sweet potato peeled, sliced (1.5cm/½ in.)285 g
-
carrot sliced on the bias200 g
-
acorn squash peeled, diced (1.5cm/½ in.)200 g
-
zucchini skin on, sliced (1.5cm/½ in.)285 g
-
red onion sliced200 g
-
red bell pepper julienned (.75 cm/¼ in.)200 g
-
black pepper, ground1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1193.7 mg
Proteína
45.9 g
Calorías
2981 kJ /
712.5 kcal
Grasa
42.6 g
Fibra
6.4 g
Grasas saturadas
10.9 g
Carbohidratos
35.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
There is Always Room at Our TABLE
22 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Caramel toffees
Ninguna valoración
Banana Bread
1h 50min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15min
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Keto Pumpkin Pie
4h 10min
Spam
1h 15min
Piña colada sorbet
30min
Virgin Passion Fruit Mojito
10min
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1h 10min
Caprese Frittata
30min
Grilled Percik Chicken
1h