Dispositivos y accesorios
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
Prep. 25min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Chickpea and Almond Hummus
-
blanched almonds toasted80 g
-
canned chickpeas (1 can), drained270 - 300 g
-
cold water20 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
tahini40 g
-
garlic clove1
-
salt1 pinch
Pink Crêpes
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
eggs3
-
almond milk440 g
-
oil40 g
-
spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
rocket salad leaves50 g
-
sesame seeds, any colour2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
251.7 mg
Proteína
15.6 g
Calorías
1685 kJ /
402.7 kcal
Grasa
23.7 g
Fibra
9.3 g
Grasas saturadas
3.4 g
Carbohidratos
37.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pink with Purpose
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Ninguna valoración
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Pink Waffles with Fruit
30min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Tofu stew
30min
Nut bolognese
35min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min