Dispositivos y accesorios
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Prep. 40min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
58.7 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Grasa
43.6 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
26.7 g
Carbohidratos
41.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Macadamia chocolate cookies
45min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Steamed chocolate flan cake
2h 40min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Berry and yoghurt icy poles (12 months+)
24h 10min
Lamington swiss roll
25h 40min
Jaffa muffin
40min
Spicy Margarita Fizz
10min