Dispositivos y accesorios
Malaysia-style Coconut Chicken
Prep. 50min
Total 25h 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried chilies3
-
4 green onions, trimmed and cut into thirdsspring onions trimmed and cut into thirds4
-
fresh ginger peeled¾ inch
-
garlic cloves2
-
canned coconut milk9 ½ oz
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chili powder¼ - ½ tsp
-
dried ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken (3-3.5 lb), butterflied (see Tip)49 - 56 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
864 mg
Proteína
73.1 g
Calorías
3636.8 kJ /
865.9 kcal
Grasa
62.3 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
24.2 g
Carbohidratos
4.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Philly Cheesesteak
50 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min