Dispositivos y accesorios
Braised Pork and Eggs with Rice
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water40 oz
-
salt1 tsp
-
long-grain white rice7 oz
-
large eggs4
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
sesame oil½ oz
-
ground pork broken into pieces16 oz
-
sake1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
mirin1 oz
-
sugar2 tsp
-
sugar snap peas cut in half6 oz
-
toasted sesame seeds to garnish2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1352.4 mg
Proteína
34.1 g
Calorías
2882.8 kJ /
689 kcal
Grasa
35.4 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
11.8 g
Carbohidratos
51.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of East Asia
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Garlic Chicken
30min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Sweet and Sour Pork
35min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Chicken Adobo
1h 25min