![Mango pudding (Brendan Pang) Mango pudding (Brendan Pang)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/156870eaff81657bedd5e0253d846329/Derivates/3d343129ca1f629662da7eea23b1bee01601ff78.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g fresh mango, diced (1 cm), plus extra to garnish
- 300 g water
- 150 g caster sugar
- 2 tbsp gelatine powder
- 100 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g iced water
- 150 g sweetened condensed milk (see Tips)
- 1 tbsp distilled water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 887.3 kJ / 212.1 kcal
- Proteína
- 4 g
- Carbohidratos
- 35.6 g
- Grasa
- 6.8 g
- Grasas saturadas
- 4.2 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sodio
- 41.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 мин.
All-in-one chicken Congee
35min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Rava payasam (TM6)
50 мин.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1u. 25min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Creamy yoghurt ice cream
24 Std. 10 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Thirty second whole orange cake
1h 15 min