Dispositivos y accesorios
The best ricotta gnocchi
Prep. 15min
Total 3h 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
water1700 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
891 mg
Proteína
23.6 g
Calorías
1818.3 kJ /
434.6 kcal
Grasa
18.7 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
11.7 g
Carbohidratos
41.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Portuguese bread
3h 30min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Mushroom risotto
30min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Fruity dream
10min