Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
- water, for cooking pasta
- 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 320 g dried conchiglie pasta, dried
- fine sea salt, to taste
- ½ tsp white wine vinegar, or to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, finely grated zest only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2372.5 kJ / 567.1 kcal
- Proteína
- 15.2 g
- Carbohidratos
- 74.9 g
- Grasa
- 23.4 g
- Grasas saturadas
- 8.5 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 898.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Lamb Meatballs
45 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Keine Bewertungen
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min