Versiones compatibles
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Carbohidratos
- 47 g
- Grasa
- 58.5 g
- Grasas saturadas
- 17.1 g
- Fibra
- 13.5 g
- Sodio
- 1518.3 mg
Recetas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Family Meatloaf
1h 10min
Mushroom and kale risotto
55min
Creamy vegetable rice
25 Min
Browned lamb mince
20 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter, TM6)
20 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Freeform bread with filling
1h 35 min
French onion dip
45 Min