Versiones compatibles
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Carbohidratos
- 47 g
- Grasa
- 58.5 g
- Grasas saturadas
- 17.1 g
- Fibra
- 13.5 g
- Sodio
- 1518.3 mg
Recetas alternativas
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Banh mi pizza
2h 15 min.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Mushroom and kale risotto
55min
Feta, spinach and potato frittata
1h