Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 600 g red capsicum, roasted, peeled and seeded
- 2 garlic cloves
- 25 g tahini
- 1 tbsp smoked paprika
- 400 g chicken breast fillets, cut into 8 pieces
- 800 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 200 g white quinoa, rinsed and drained
- 250 g pattypan squashes, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby cos lettuce (approx. 90 g), leaves separated
- 2 tbsp almonds, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2062.5 kJ / 492.5 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 42 g
- Grasa
- 16.8 g
- Grasas saturadas
- 2.3 g
- Fibra
- 12.8 g
- Sodio
- 63.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min