Dispositivos y accesorios
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 20min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
55.9 mg
Proteína
2.4 g
Calorías
440.9 kJ /
105.4 kcal
Grasa
0.3 g
Fibra
4.9 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
24.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Vegan 'pulled pork'
20 Min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Vegetable stock paste
30 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Quick herb paste
10 Min
White chocolate and tropical trifle
1 Std. 45 Min
Raw snickers slice
55 Min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min