Dispositivos y accesorios
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 10min
Total 6h 10min
6 portions
Ingredientes
-
strawberries hulled100 g
-
Greek-style natural yoghurt250 g
-
vanilla sugar (see Tips)5 g
-
caster sugar120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
17.1 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
499.1 kJ /
119.3 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
26.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Std. 55 Min
Halloween punch
15 Min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std. 30 Min
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 Min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 Min
Toasted muesli
1 Std. 40 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Mango sago pudding
35 Min