Dispositivos y accesorios
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Prep. 15min
Total 3h 15min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1167.4 mg
Proteína
57.4 g
Calorías
4131.7 kJ /
983.8 kcal
Grasa
73.7 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
28.4 g
Carbohidratos
23.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Blade Cover Cooking
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Bourbon pork ribs
5h 50min
Savoury crêpes
45min
Pan-fried pork buns
2h
Yoghurt dressing
10min
Meat stock paste
45min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Sweet and sour pork
40min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Garlic prawns
25min
Beef ragu
1h 25min