Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 350 g boiling water
- 30 g raisins
- 80 g dried apricots
- 10 pitted green olives, cut into halves
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (5 cm)
- 300 g pearl couscous
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3236.4 kJ / 773.5 kcal
- Proteína
- 57.9 g
- Carbohidratos
- 83.8 g
- Grasa
- 23.7 g
- Grasas saturadas
- 4.5 g
- Fibra
- 6.9 g
- Sodio
- 838.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Family Meatloaf
1h 10 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
All in one bowl bolognese
40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Creamy chicken curry and rice
45min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min