Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g dried risoni pasta
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 garlic cloves
- 1 bunch asparagus, cut into pieces, stalks and tips kept separate
- 1 onion, cut into quarters
- 1 broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)
- 1 cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)
- 180 g dry white wine
- 50 g unsalted butter
- 350 g water
- 1 tbsp Dijon mustard
- 4 sprigs fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1941.5 kJ / 464 kcal
- Proteína
- 40.6 g
- Carbohidratos
- 36.9 g
- Grasa
- 14.9 g
- Grasas saturadas
- 6.3 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 262.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Lamb sausage ragu
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Apricot Chicken
35 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min