Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 42 g
- Grasas saturadas
- 25 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 1001 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Fruity Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Meatballs - Keftedes
2h 30min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min