Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g water
- 130 g carrots, cut in pieces
- 60 g celeriac, cut in pieces
-
25
g fresh parsley, leaves only
o bien 25 g celery leaves -
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
o bien 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 600 g chicken breasts, cut in strips (5 x 2 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut in slices
- 30 g plain flour
- 100 g cream
- 1 tsp Worcestershire sauce (opcional)
- 1 tsp lemon juice
- 30 g butter, cut in pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1432 kJ / 342 kcal
- Proteína
- 39 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Grasa
- 16 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Greek Style Pork Stew
30min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Beef with Mushrooms
30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4hod.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min