Dispositivos y accesorios
Buddha Bowl with Chicken
Prep. 35min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Boiled Rice
-
water35 oz
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil½ oz
-
parboiled rice9 oz
Shredded Chicken
-
soy sauce1 oz
-
toasted sesame oil½ oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless cut into long strips (1 in. wide)9 oz
Vegetables
-
carrots peeled (1-2 carrots)4 oz
-
Persian cucumber unpeeled, ends removed7 oz
-
Roma tomatoes firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit7 oz
-
red onion halved vertically (½ onion)3 ½ oz
-
baby romaine lettuce leaves, loose-leaf washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder5 ½ oz
-
ripe avocados peeled, pitted, thinly sliced2
Yogurt and Cilantro Sauce
-
fresh cilantro leaves only, divided8 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste3 pinches
-
plain Greek yogurt9 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
roasted cashews4 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
899 mg
Proteína
27 g
Calorías
3350 kJ /
800 kcal
Grasa
47 g
Fibra
7.2 g
Grasas saturadas
14 g
Carbohidratos
62 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Strawberry Top Infused Water
1 godz. 5 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Ube Coffee
10 min
Overnight Oats with Mixed Berries
4 godz. 15 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min